Welkom bij

Wereldwinkel Schoonhoven

Nieuw! Hagelslag extra puur!

Met extra power! Deze hagelslag vraagt wel wat lef!

Door 50% cacao toe te voegen heeft Fair Trade Original er extra krachtige, pure chocoladekorrels van weten te maken die lekker smelten op de tong. Er zit daarnaast rietsuiker in uit Mauritius, het eiland waar suikerriet groeit van de beste kwaliteit. Daarmee bevat dit doosje maar liefst 97% fairtrade ingrediënten: dit biedt mooie ontwikkelingskansen aan de cacao- en suikerboeren. Aan jou nu de power om deze hagelslag z'n werk te laten doen!

De ingredienten zijn afkomstig van:

Kuapa Kokoo

Kuapa Kokoo in Ghana is een van de grotere aanbieders van fairtrade cacao. Omdat de organisatie een aanzienlijk deel van haar productie onder fairtrade voorwaarden kan verkopen, hebben veel dorpsgemeenschappen toegang tot extra voorzieningen als waterputten, onderwijs en gezondheidszorg.

Mauritius Sugar Syndicat

Rietsuiker van Mauritius heeft dankzij het tropische klimaat een goede reputatie vanwege zijn lekkere smaak. 38 Rietsuikercoöperaties hebben, grotendeels met hulp van Fair Trade Original, het Fairtrade certificaat behaald, waardoor de helft van de ca. 12.000 kleine suikerboeren op het eiland nu is aangesloten. De export van hun suiker verloopt via het Mauritius Sugar Syndicate (MSS).

Ingredienten:

Rietsuiker, cacaomassa, magere cacaopoeder, gefractioneerd melkvet (harde fractie), emulgator: raapzaadlecithine (E322), glansmiddel: arabische gom (E414). Ten minste 50% cacaobestanddelen. Alle rietsuiker/cacao verhandeld in overeenstemming met de fairtrade voorwaarden. Totaal 97%. www.info.fairtrade.net

Allergenen:

Koemelk , Lactose , Cacao

Voedingswaarde per 100ml/gr:

Energie (kcal) : 425 kcal
Energie (kJ) : 1779 kJ
Vetten : 16 g
Verzadigde vetten : 10 g
Koolhydraten : 53 g
Suikers : 47 g
Eiwitten : 11 g
Zout : 0.03 g

Inhoud:

220 g

Verkrijgbaar bij ons in de winkel van 8 november 2017.