Welkom bij

Wereldwinkel Schoonhoven

Winkel en Win Weken

Doe mee met onze feestelijke Winkel & Win Weken in Schoonhoven en andere kernen en maak kans op geweldige prijzen.

Geniet van prachtig ingerichte etalages, sfeervol verlichte straten, leuke kerstactiviteiten en bij de Wereldwinkel een ruim assortiment aan eerlijke, leuke, mooie fairtrade Sint- en kerstcadeaus, en (h)eerlijke levensmiddelen. 

 

 

Mooie cadeaus, je vindt ze bij de Wereldwinkel.

Eerlijke cadeaus met een verhaal.
Maar ook duurzame waterflessen, met liefde gemaakt, met oog voor het milieu, servies, wenskaarten, speelgoed, schone schoonmaakmiddelen, (kook)boeken, Fairtrade gemaakt tassen, (h)eerlijke levensmiddelen, wierook, verzorgings-producten, beelden, gerecyclede producten en nog veel meer.

Hoe werkt het?

Het is simpel! Bij een eerste besteding tot € 25,00 ontvang je bij ons en andere deelnemende winkeliers een Win Lot. Per extra besteding van € 25,00 ontvang je een extra Lot.

Schrijf hier vervolgens je contactgegevens op en deponeer in de blauwe kansbox (kliko) bij DA drogist, Streakers Women en LOIC Conceptstore.


Hoe meer je winkelt, hoe meer kansen je hebt om te winnen!

Winkel lokaal en win mooie prijzen

We kunnen je alvast vertellen dat je 3x een cadeaubon van Wereldwinkel Schoonhoven ter waarde van €25,00 kunt winnen. Wie wil dat nou niet! 

Elke dorps-, stadskern heeft zijn eigen sensationele prijzenpot. De inhoud van deze pot en de actievoorwaarden per kern zijn te vinden op www.indekrimpenerwaard.nl/win

Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de poster op de gevel.

Let op! Haastrecht heeft zijn eigen winactie en doet hier niet aan mee.

 

Actievoorwaarden

De Winkel & Win Weken vinden plaats van 24 november tot en met 29 december en staan de deuren van de winkeliers in de Krimpenerwaard wijd open voor jou! Mis dit niet, want het is jouw kans om te winnen terwijl je geniet van geweldige winkelervaringen.

Datum van de trekking

Houd je agenda in de gaten, want er volgen maar liefst drie trekkingen tijdens de Winkel & Win Weken en wel op: Zaterdag 2, 16 en 30 december 2023.

Val jij in de prijzen? Dan nemen we contact met je op.

En alsof het nog niet genoeg is loot je automatisch mee met de “in de Krimpenerwaard’ grote eindtrekking waarbij alle ingeleverde loten kans maken op KrimpenerwaardCadeaubonnen. Deze prijzenpot bevat bijna €2000.- en vindt plaats in januari 2024.

Kortom: Lokaal shoppen loont In de Krimpenerwaard!