Welkom bij

Wereldwinkel Schoonhoven

Te gast bij Fair Plaza

"Ik win nooit wat", gaat voor mij niet meer op! 
Wat hebben wij een leuke dag gehad bij FairPlaza in Culemborg!

Ik was de 700ste liker van hun Facebook pagina en mocht een dagje langskomen, samen met manlief.

We werden hartelijk ontvangen, kregen koffie met een heerlijke koek, een cadeaubon, hebben een fijn gesprek gehad met de directeur, o.a. over het geweldige verhaal van de Chocolatemakers, die hun cacaobonen met een zeilschip uit de Dominicaanse 

Republiek laten komen, en een winkelwagen volgeladen met mooie Fair Trade spulletjes, die ik uiteraard zelf moest betalen.

Het was inspirerend en fijn eens te zien waar de bijzondere producten die we in de Wereldwinkel Schoonhoven verkopen vandaan komen.

Niet alleen Fair Trade artikelen, maar ook lokale, biologische, duurzame, ecologische, gerecyclede producten, duurzaam gemaakt, onder eerlijke arbeidsomstandigheden met oog voor mens, dier en milieu.

In het Faircafe hebben we een heerlijke kop soep gegeten met een heerlijk broodje, uiteraard vegetarisch, en streek appelsap van Fruitbedrijf van der Grift gedronken.

We mochten overal foto's maken, en zijn ook nog, met een volle kar, op de foto gegaan met de vriendelijke directeur. Dus mocht je nieuwsgierig zijn, bekijk ze even op Facebook. (Ook als je geen facebook hebt kun je de foto's bekijken. Klik als ze je vragen om je aan te melden of in te loggen op "niet nu" en klik daarna op de foto's. met de pijltjes naar links en rechts op de foto kun je bladeren.)

Ik heb echt zo ontzettend genoten! 
Heel hartelijk dank Fair Plaza !

Na Fair Plaza hebben voor de Wereldwinkel Schoonhoven nog spulletjes opgehaald bij de Fair Trade groothandels Barbosa en Centrum Mondiaal .
Toen getankt en onze was gedaan (???? zie foto's) en naar huis na een geweldige dag!