Welkom bij

Wereldwinkel Schoonhoven

Een fles. Alle seizoenen. De Dopper insulated.

Bij regen of zonneschijn (of een halve meter sneeuw), deze thermosfles houdt je water 9 uur warm of 24 uur koud. 

De roestvrijstalen body is afgewerkt met een duurzame powercoating. Kortom: hij ziet er geweldig uit en is bestand tegen krassen.

- Dopper Insulated wordt op verantwoorde wijze in China geproduceerd volgens de BSCI Code of Conduct.
- Vervoerd met uitsluitend biobrandstoffen, dankzij de samenwerking met GoodShipping.
- Doppers doel is bijdragen aan een circulaire economie. Daarom is deze waterfles Cradle to Cradle Certified™ Bronze.

Verkrijgbaar in 2 formaten en in 8 kleuren.
350ml 29.50
580ml 34.50
 
 
 

Gebruiksaanwijzing:

Om jou en je fles nog jarenlang top-fit te houden in de strijd tegen plasticvervuiling, hebben we een paar tips voor je.
 

Afwassen voor gebruik ✨

Was hem met warm water voordat je hem de eerste keer gebruikt. Ook daarna moet je je fles, beker en dop regelmatig schoonmaken. Dat kan met de hand, als je graag extra voorzichtig met je spullen bent.
 
Vaatwasserbestendig 💦
 
Laat je liever een machine het werk doen? Snappen we. Daarom is je Dopper ook vaatwasmachinebestendig (niet warmer dan 65°C).
 
Schoonmaken en opbergen 🌍
 
Is je Dopper aan een grondige poetsbeurt toe, vermijd dan agressieve chemicaliën. Mix in plaats daarvan wat water en azijn en laat je Dopper een nachtje weken. Niet vergeten daarna na te spoelen. Nog niet schoon genoeg? Vul je Dopper met een beetje water en azijn, en twee eetlepels baking soda. Even roeren. Nogmaals: daarna eerst goed omspoelen voordat je drinkt. Geloof ons. Berg je Dopper op zonder de beker en dop erop geschroefd. De fles wil kunnen ademen.
 
Voor kraanwater en thee 💧
 
Je Dopper Insulated is vakkundig getest en geperfectioneerd voor het drinken van ‘gewoon’ kraanwater – met of zonder je favoriete fruit en kruiden. Ook geschikt voor thee of koffie (er kunnen vlekken of geurtjes ontstaan).
 
Niet in de vriezer ❄
 
Stop je Dopper alsjeblieft niet in de vriezer. Het is een held wat het redden van oceanen betreft, maar is niet gemaakt om te overleven in de vrieskou.