Welkom bij

Wereldwinkel Schoonhoven

Seepje zeepblokken

-  100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

-  Plasticvrij verpakt

-  Hart-stikke vegan

-  Makkelijk in gebruik

-  Gecertificeerd door Ecocert en Vegan Society

 

 

Schoon is pas echt schoon… Als je voor duurzame ingrediënten kiest. Jouw wasje en afwas doe je zonder synthetische parfums, kleurstoffen en microplastics. Beter voor ‘t milieu en alle betrokkenen.

 

 

Bergamot en Limoengras geur’ Waszeep en vlekverwijderaar

Oeps! Dikke vette vlek? Met Seepje's 100% natuurlijke waszeep krijg je die er wel uit, hoor.  
Hoe werkt 'ie dan? Maak de vlek en de waszeep nat met lauw water, wrijf de vlek in, even intrekken en laat 'm meedraaien met je andere was. Weg vlek!
Oh en, je kan de waszeep ook gebruiken in een sopje voor een handwas! 2 vlekken in 1 klap dus. Wasplezier gegarandeerd! Met de geur van Bergamot en Limoengras.

 

 

Review van de Seepje website:

"Eerst gebruikte ik ossengalzeep om vlekken te verwijderen, maar wilde toch liever iets zonder dierlijke ingrediënten. Ik heb deze vlekkenzeep van Seepje geprobeerd en merkte dat ik vlekken op mijn t-shirt er goed uit kon poetsen. Erg blij mee!"

 

Tintelfrisse Limoen geur’ Afwaszeep

Oh, wat een feest! Vanaf nu kun je kiezen tussen vast of vloeibaar afwassen met Seepje! 

En dan vraag je je natuurlijk af... Hoe werkt dat dan, zo'n vaste afwaszeep? Nou, da's heel simpel! Je wrijft jouw afwasborstel of spons direct over de afwaszeep of maakt een sopje onder stromend water. Tijdens het afwassen komt de tintelfrisse geur van limoen en mint je tegemoet. Da's nog eens afwasplezier (en lekker duurzaam!)  Met 'n frisse limoen-muntgeur.


 

Review van de Seepje website:

"Het leek me lastiger dan vloeibare afwasmiddel, maar dat is het niet. Zo een sopje gemaakt en je hebt maar heel weinig nodig. Afwas wordt prima schoon en ik vind de zeep heerlijk fris ruiken. Ik ban fan en ga nooit meer terug naar afwasmiddel uit een plastic fles."