Welkom bij

Wereldwinkel Schoonhoven

De Klikety Klik Box

De kliketyklikbox is een veelzijdige en trendy, maar toch praktische en hoogwaardige, milieuvriendelijke doosje geupcycled uit plastic 2 liter drankflessen.  Het doosje kan gebruikt woorden voor 101 dingen. Als cadeauverpakking, potloodhouder, vaasje, sieradendoosje en nog veel meer!

Vrouwen die langer dan 2 jaar werkloos zijn geweest, leren de vaardigheden die nodig zijn om deze boxen te maken en leren tegelijkertijd bedrijfsmanagement, leven en verkoopvaardigheden.

All women Recycling

All Women Recycling  en allUpcycled is een klein bedrijf, gevestigd in de zuidelijke buitenwijken van Kaapstad en is het resultaat van de wens van Lynn Worsley om een ​​duurzaam en winstgevend bedrijf te creëren, terwijl het het milieu ondersteunt en andere vrouwen mondiger maakt.

Ongeveer 350 kliketyklikboxes worden dagelijks door de vrouwen met de hand geproduceerd en worden geleverd aan meer dan 30 verkooppunten. Bovendien wordt ongeveer 85% van de milieuvriendelijke geschenkdozen geëxporteerd naar landen zoals Duitsland, Zwitserland, het VK, de VS en Australië. Canada, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland. België en Luxemburg.

Houd onze omgeving één fles per keer schoon

Het doel is zeer gericht en eenvoudig; gewilde upcycled-producten creëren die het milieu ten goede komen en lokale vrouwen helpen. In 2016 zijn meer dan een half miljoen flessen gered van het naar stortplaatsen gaan.